Kosmetiikkaa yksilöllisesti - Kalvolan apteekki

Tervetuloa tutustumaan apteekin laadukkaaseen ACO kosmetiikkaan.

 

ACO apteekkikosmetiikka on tutkitusti korkealaatuista ja useimmat tuotteet sopivat herkällekin iholle. ACOn tuotteet sisältävät vain sen, mitä ihosi todella tarvitsee.

ACO kasvojenhoitotuotesarjasta löytyy tuotteet jokaiselle ihotyypille, niin nuoren ihon hoitoon kuin ikääntyvän ihon tarpeisiin. Sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita. Kasvojenhoitotuotteiden lisäksi ACO tuotesarjasta löytyy tuotteet vartalonhoitoon ja aurinkosuojat. Autamme sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

Suomalainen Favora-ihonhoitosarja sopii herkkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä tuotteet sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.